Den perfekta cruisingbåten
Den nya modellen är utvecklad efter erfarenheter av 36:an och de större Vision-modellerna. Arvet från de större syskonen är den nya mjukare designen invändigt med en mer arbetad finish och bättre utnyttjande av ytor. Det har gett större hytter med bättre plats i bäddarna.
Utvändigt har nya 37:an det nya formspråket som Engelska Design Unlimited står bakom. Det ger ett sportigare uttryck och betydligt bättre ljusinsläpp i båten. Sittbrunnen har begåvats med två rattar vilket ger enklare passage till vad som blivit Cruiser-seriens signum, den fantastiska badplattformen. Den nya sittbrunnen har även ett rejält sittbrunnsbord som tillval där en plotter kan monteras i perfekt siktlinje från de två rattarna.
Bavaria Cruiser 37 kan beställas med två eller tre hytter. Versionen med två hytter får en ordentligt stor akterkabin med en väl tilltagen WC på motstående sida. Det ger extra mycket utrymme i salongen och är en väldigt fin lösning man inte har behov av tre hytter.
Versionen med tre hytter blir i denna storlek på båt inte en kompromiss i något avseende. De dubbla akterhytterna rymmer gott två personer i bäddarna och versionen har WC i salongen. Denna version är den överlägset mest populära då den utan problem ger plats för en familj och även passar paret som har med sig gäster då och då.

Grundpris från ca 1 475 000 SEK inkl moms. Style från ca 1 552 000 SEK inkl moms.
  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Kontakta mig!
  • Bilder
  • Dokument