Virtess - En ny exklusiv motorbåtsserie från Bavaria

Efter ett långt utvecklingsarbete som innehållit alla steg en ny bilmodell genomgår, allt från kundundersökningar och designstudios till avancerat tekniskt konstruktionsarbete och design presenterar nu Bavaria en ny exklusiv modellserie. 

Målet är att expandera sin närvaro i premiumsegmentet. Vid utvecklingen av den nya serien samarbetar varvet med den Italienska designfirman TOO DESIGN, kända för sin ställning som ett av Europas mest prisade design- och arkitektkontor. Resultatet av samarbetet är innovativa och komfortabla båtar med förföriska former.

Den nya Virtess serien har premiär på Cannes båtmässa andra helgen i september då Virtess 420 Flybridge visas. Den nya Coupé modellen presenteras senare under hösten.

Prisad båtutveckling
Bavariavarvets satsning på exklusiva modeller har blivit en succéhistoria!
Förutom att lovprisas i båttidningarnas tester runt om i Europa har Virtess 420 Flybridge erövrat utmärkelserna ”NAUTICAL DESIGN AWARD” i designlandet framför andra, Italien. Nu också vinnare av "MOTOR BOAT OF THE YEAR AWARD 2013" i Storbritannien samt "European Power Boat Of The Year 2013" Detta i klassen flybridgebåtar upp till 55 fot.