Vida 33 - En Super Daycruiser

Det ligger i tiden att göra utflykter med båt, nya Vida 33 pekar mot framtiden med sitt nya koncept. Bavaria varvets Vida 33 är en båt som bjuder en ny komfort för dig som i första han vill göra dagsutflykter. Här finns svängrum för en stor familj och många vänner på däck.

Oöverträffat
Med en optimering för utflykter på en båt på 11 m. fot skapas nya möjligheter. Tre stolar på rad med bra sikt föröver ger kontroll för föraren och åk glädje för passagerarna. En för storleken oöverträffat stor sittbrunn ger plats för 8 personer runt det utfällda bordet. Om inte det räcker går det att välja en version med sittplatser för 6 personer runt ett bord på fördäck i en främre sittbrunn. Alternativlösning här är en stor solbädd. Oavsett lösning tar du dig smidigt fram till fördäck via en stor öppningsbar del av frontrutan på babordssida. Inget vinglande på smala sidodäck för hoppilandkalle.
Lösningen med passagen till fördäck är också en bidragande orsak till den rekordstora sittbrunnen.
Även sittplatser och bord i sittbrunnen går att omvandla till stora solbäddar. En öppning ut mot badbryggan gör det lätt att ta det svalkande doppet. I sittbrunnen också ett vältilltaget pentry.

Öppet eller skyddat
Vida 33 finns i två versioner även när det gäller sittbrunnen, du kan välja en helt öppen eller en HT lösning. Även HT versionen går att öppna upp för soldyrkaren med två skjutbara takdelar. Med några kompletterande kapelldelar blir den stora sittbrunnen ett stort inne rum.

Sov över
Får du lust att övernatta är det inget problem. I kabinen finns generösa kojer för två. Här finns också en separat toalett med handfat. I sittbrunnen finns extra kojer minst två personer till.

Dubbla utombordare
Vida 33 utrustas från varvet alltid med dubbla utombordare. Det går att välja mellan fyra olika kombinationer av Mercury motorer. Från 2 x 150 till 2 x 300 hk. Med de största motorerna kan du toppa ca 40 knop om du skulle få bråttom.

Som alltid hos Bavaria - Ett attraktivt pris!
Bavaria driver världens mest effektiva båtproduktion. Resultatet är högre kvalitet och mer båt för pengarna.
Grundpriset för Vida 33 Open är 1 790 000:- inkl moms med 2 X Mercury L4 150.
Grundpriset för Vida 33 HT är 1 983 000:- inkl moms med 2 X Mercury L4 150.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Bilder