Bavaria Sverige Open Graph

OM OSS

30 ÅRS ERFARENHET AV BAVARIA

Vår filosofi är att med vår erfarenhet och kunskap som grund ge våra kunder bästa möjliga hjälp att finna sin drömbåt. Att köpa båt innebär att välja just den modell och den utrustning som passar varje dig och din familj. Vårt mål är att hjälpa till i denna process och ge råd kring, och optimera båten för dina behov och önskemål.
Vårt team har över 50 års erfarenhet av båtliv, båtkonstruktion och tillverkning och kan ge dig den absolut bästa starten i båtlivet!
Förutom försäljning av nya båtar från Bavaria förmedlar vi även begagnade båtar. Ingen kan Bavaria bättre än vi vilket ger största trygghet för både köpare och säljare av begagnade Bavaria.
Hos oss kan du också köpa reservdelar till alla Bavarias modeller och vi kan ge dig råd kring extrautrustning som segel, kapell, instrument och annat.

KONTAKTA OSS FÖR ATT PRATA BÅT!

kontakta oss!
Bavaria C42 seglar

SEGELBÅTAR

Cruiser  C-Line  Vision

Bavaria segelbåtar sträcker sig över tre modellprogram mellan 10 och över 16 meter. Sedan 1978 har Bavarias segelbåtar varit ledande i cruising-klassen genom att erbjuda oslagbart mycket båt för pengarna. Världens mest effektiva varv ger dig mer glädje för pengarna, med en kvalitet som man kan förvänta sig av tysk produktion.
MER OM SEGELBÅTAR
Gå till
Bavaria S45 exteriör

MOTORBÅTAR

Vida S-Line SR-Line R-Line Virtess

Bavaria tillverkar motorbåtar sedan över 20 år tillbaka och nuförtiden är motorbåtarna lika populära som segelbåtarna. 5 modellprogram ger oslagbar valfrihet att hitta din drömbåt. Exklusiva inredningar samsas med sportiga prestanda.
Nu finns även Vida 33, Bavarias första båt med utombordare. En perfekt båt för svenska vatten!
MER OM MOTORBÅTAR
Gå till

MJUKSTART I BÅTLIVET

Redan 2006 startade vi med kurser specialanpassade för båtköpare. Med erfarna båtutbildare är det den perfekta starten på ett bekymmersfritt och avslappnande båtliv. Utbildningen sker på din egen båt i din egen takt. Kursen anpassas efter dig och det du tycker dig behöva kunna bättre. Hantera segel? Lägga till? Navigera? Du bestämmer! Du kan till och med välja om utbildaren skall vara kvinna eller man.

BAVARIA LIFE MAGAZINE

Bavarias egna tidning med nyheter och artiklar om Bavarias värld

MER INFORMATION

Önskar du prislista & mer information? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Tack! Vi återkommer inom kort.

Ajdå, något gick fel. Vänligen försök igen. Tack!

Email

info@bavariasverige.se
Service & reservdelar: Gå till Service
Mail: service@bavariasverige.se
Specifik person nås på:
förnamn@bavariasverige.se

Kontor Stockholm

Barnviks Varv, Djurhamn

Växel: 08 574 40 990

kontor Västkusten

Henån, Orust

Tel: 0304 333 010