Tysk industritradition ger mervärden för båtköparen

Bavaria är världsledande inom produktionsteknik. Produktionen är med tysk grundlighet styrd in i minsta detalj och produktionskontrollen saknar motstycke i båtbranschen.
Till sin avancerade produktion har varvet lagt en utvecklingsavdelning som arbetar lika avancerat som bilindustrin. Till detta samarbetar man med världsledande konstruktionsbyråer och designföretag. Erfarna industridesigners ser till att varje detalj är noga genomtänkt och funktionen väl analyserad. Båten, men också tillverkningen, planeras noggrant redan i designprocessen. Detta arbete i kombination med varvets högteknologiska tillverkning ger kvalitetsbåtar till mycket attraktiva priser.

  • Världsledande tillverkning
  • Tysk kvalitet
  • Avancerad konstruktion
  • Design i framkantAktuellt:

Elvström EPEX GLP

Det nya EPEX GLP membranet är en vidareutveckling av det mest avancerade och hållbara membranet på marknaden. GLP är ett nytt material som används som en taffeta antingen på utsidan av membranet eller på insidan. Det har en grå finish och ger ett segel som kombinerar hög prestanda med utmärkt hållbarhet. Det är också lättare jämfört med traditionell taffeta. För bästa hållbarhet väljer man GLP på båda sidorna av membranet och för prestanda nära ett rent racing-segel väljer man GLP på insidan.
Läs om EPEX GLP HÄR!