Med Sveriges bredaste båtprogram har vi segelbåten för dig!


Bavia Yacht är agent för Bavaria Yachts och Grand Soleil i Sverige. Bavia Yacht tillverkar Fabolamodellerna Diva och Campus på eget varv.

Bavia Yacht har under många år varit den i särklass största leverantören av segelbåtar i Sverige. Våra modellserier tillgodoser de flesta krav och egna önskemål du kan ställa på din båt. Söker du tysk robusthet, italiensk form eller svensk innovation så kan vi hjälpa dig till ett rikare båtliv. Orientera dig bland våra modeller och kontakta sedan något av våra försäljnings- och servicekontor på Värmdö i Stockholm, Henån på Orust, Västervik eller Norrköping för att se våra båtar.Aktuellt:

Elvström EPEX GLP

Det nya EPEX GLP membranet är en vidareutveckling av det mest avancerade och hållbara membranet på marknaden. GLP är ett nytt material som används som en taffeta antingen på utsidan av membranet eller på insidan. Det har en grå finish och ger ett segel som kombinerar hög prestanda med utmärkt hållbarhet. Det är också lättare jämfört med traditionell taffeta. För bästa hållbarhet väljer man GLP på båda sidorna av membranet och för prestanda nära ett rent racing-segel väljer man GLP på insidan.
Läs om EPEX GLP HÄR!