Nya Bavaria C46 - Premiär 2023!

Bavaria C46

Sommaren 2023 blir det premiär för den senaste modellen i varvets framgångsrika C-serie. Nya C46 kommer dra fördel av de senaste erfarenheterna i segmentet vilket borgar för enkel hantering av en riktigt bekväm och rymlig båt som kan anpassas för en mängd olika preferenser. Val mellan 3, 4 eller 5 hytter där kanske versionen med 4 hytter där alla har sin egen WC sticker ut. Versionen med 3 hytter ger möjlighet till ett separat rum för förvaring. Förpiken i 3-kabinsversionen blir gigantisk med separata WC och dusch.

Salongen erbjuder ett ordentligt stort u-pentry, stor soffa på motstående sida och ett riktigt navigationsbord. Med skrovrutor, däcksrutor och de nya däcksrutorna blir det en otroligt ljus plats att vara.

På däck är alla seglingsfuntioner möjliga att hantera från rorsmansplatsen och rullfock ger enkel hantering. Tillval med elektriska winschar och rullsystem förenklar ytterligare. Sittbrunnen med sina dubbla sittbrunnsbord ger en social båt där både aktiv segling och njutning möjliggörs. På det fasta, integrerade peket kan både gennaker och Codesegel föras för att få den extra farten på öppna bogar.

Bavaria C46 får premiär under sensommaren och leveranser startar i höst. Mer information kommer finnas tillgänglig i slutet av januari. Kontakta oss på info@bavariasverige.se för att hålla dig uppdaterad!