Bavaria Sport serien är Sveriges mest sålda Sport Cruisers

En stor del av framgången ligger i Bavarias unika kombination av fräck daycruiser och komfortabel semesterbåt.
Formgivarna har lyckats trolla med båtens former och utrymmen och skapat båtar som både på och under däck känns som en betydligt större än sina måttangivelser.
En annan sak som skiljer ut Bavarias motorbåtar är inredningens design. Många tycker det liknar segelbåtarnas mer arbetade inredningar. Och visst är det ett arv från varvets mångåriga segelbåtserfarenhet. Resultatet är en mer ombonad och exklusivare känsla inombords.
Bavarias motorbåtar har av journalister i hela Europa prisats för sina fina skrov. Härliga gångegenskaper grov sjö och nästan avsaknad av planingströsklar ger glädje åt båtlivet.

  • Unik kombination av stor day cruiser och komfortabel semesterbåt
  • Kvalificerad design från ledande designkontor
  • Exklusiva inredningsarbeten
  • Unik kombination av hög kvalitet och attraktivt pris
Aktuellt:

Nya Bavaria Sport 39 imponerar stort

Den nya modellen som presenterades på mässan i Düsseldorf imponerar och detta i Bavarias paradgren. Nya 39:an är helt enkelt en ännu bättre Sportcruiser. Bavaria är oöverträffade när det gäller att kombinera de stora utvändiga ytorna från en ”daycruiser” med stora rymliga inredningar som ger komfortabla semesterbåtar. Ombord slås man av båtens exklusiva känsla. Arbetade snickerier och omsorg om detaljer ger en ökad trivselfaktor. Här finns många av storasyster Sport 43:s exklusiva detaljer och funktioner. Nytt för Sportserien är stora rutor i skrovet som ger en härlig kontakt med naturen och mer ljus under däck. Även i det stora köket med vinkelpentry finns ett rejält fönster. Resultatet är en helt ny känsla och ökad trivsel under däck i den här typen av båt. Nya 39:an går att beställa nu och går att få som öppen modell med targabåge eller HT med öppningsbart tak. Taket på HT modellen går att få som skjutbart tyg tak eller med stor elmanövrerad glaslucka. Salongen har en härlig rymd, här står ingen i vägen. Rejäl sittgrupp med L-soffa i salongen och stor U-soffa i sittbrunnen ger valfrihet för måltiderna. Stort stuv under solbädden. Under stuvutrymmet döljer sig motorrumsluckan som öppnar upp till ett rejält maskinrum. En mycket generös hytt för gäster eller barn. Två enkelsängar som lätt går att förvandla till dubbelkoj. Separat sittsoffa, stora skåp och garderober. Förpiken bjuder komfortabel ägarhytt med stor koj och mycket stuv. Stort våtrum med separat dusch.