Vad kan vi erbjuda dig?

Bavia Gruppen bedriver försäljning och service av segel- och motorbåtar vid fyra orter i Sverige. Vi är lokaliserade med huvudkontor på Värmdö utanför Stockholm och med kontor i Västervik, Norrköping och Henån. Bavia är ett av Sveriges största marinhandelsföretag.

Kunskap
I Bavia Gruppen samlas en mängd olika kompetenser inom marin verksamhet. Tillsammans i gruppen besitter vi kunskaper om hela kedjan från design och konstruktion, tillverkning, försäljning, service och underhåll av båtar. Det gör Bavia Gruppen till en unik verksamhet inom marinbranschen i Norden. Vi som arbetar har kappseglingsmeriter med vinst i för-OS, VM, NM och SM. Vi har charterskeppare, båtbyggare, båtkonstruktör och familjeseglare. Vi har ingenjörer, ekonomer och hantverkare inom trä, metall, plast och el. Denna kunskapsbank borgar för att vi skall kunna hjälpa våra kunder att göra ett bra och informerat båtval, och även kunna hjälpa till om det uppstår ett problem.

Brett utbud
Vi är generalagent för Bavarias alla modellserier, som en av de äldsta och största återförsäljarna i nätverket, och vi är även generalagent för Grand Soleil.

Vi är även generalagent för Greenline Hybrid och representerar även Seaway Groups övriga modellprogram, Shipman Carbon Yachts och Skagen Motor Yachts.

Egen tillverkning och allt därtill
Bavia Gruppen bygger och utvecklar det egna varumärket Fabola Yachts med de välkända modellserierna Diva Yachts och Campus Boats. Fabola är ett av Sveriges äldsta varumärken för båtar i glasfiber. Dessa båtar bygger vi i egen fabrik i Estland där ett antal skickliga båtbyggare tillverkar våra modeller med moderna metoder, t ex vacuuminjicering, från laminering till inredningssnickerier.
På vårt varv kan vi också utföra, reparationer, renoveringar, ombyggnader och vinterförvaring.

Charter
Vi erbjuder även charter genom Bavaria Charter där man enkelt kan hyra båt på ost- och västkusten och där även båtägare kan få en inkomst på sin båt genom att hyra ut den genom vårt nätverk.

Utrustningscenter
I gruppen ingår även utrustningscenter i Stockholm och på Henån där alla båtar slutmonteras inför leverans. Dessa center gör även installationer för eftermarknaden.

Vårt gemensamma mål med vår verksamhet är att genom kunskap och resurser få nöjda kunder som skall kunna njuta av sitt båtliv.

Aktuellt: