Den nya Grand Soleil 58 Perfromance presenterades på ett event på båtmässan i Cannes hösten 2016. Redan innan första båt var sjösatt hade varvet tagit emot sju beställningar på det nya flaggskeppet.

Kombinationen av prestanda, komfort och Italiensk skönhet har skapat ett Italienskt mästerverk. Ett samarbete mellan Felci Yacht Design, Nauta Design och Cantiere del Pardo har skapat en innovativ båt där alternativa lösningar för både inredningslayout och utförande erbjuds.

Exteriören utstrålar en Italiensk elegans och skönhet där användaren står i fokus. Innovativa lösningar ger en enkel segling för få personer och alla båtens seglingsfunktioner sköts säkert från den aktre delen av sittbrunnen där winchar och avlastare är placerade. Alla båtens fall och kontrollinor leds under däck vilket ger båten både ett fantastiskt utseende och ett säkert däck att arbeta på.

Interiören, skapad av Nauta Design, kännetecknas av en modern styling där snickeriernas varma toner framhävs av textilier och indirekt ljussättning.

I standardutförande har GS 58 P tre hytter med separata WC. Båten erbjuds även med en extra hytt i aktern, pentry placerat vid främre huvudskottet, främre ägarhyttens WC framför hytten och separat crew cabin. Maximalt antal kabiner ombord är 4 plus crew cabin.

Bland tillvalen i utförande finns även inredning i teak, olika typer av bänkskivor och olika kombinationer av kyl/frys och hushållsmaskiner.

Grand Soleil 58 P är inte bara en fantastiskt vacker och komfortabel båt, redan vid den första regattan, Voiles de St. Tropez, placerade sig en av de första GS 58 P på tredje plats i sin klass. GS 58 P kommer även att ha en egen klass och serie som startar sommaren 2018 i medelhavet.  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Bilder
  • Dokument