Med nya Grand Soleil fortsätter Cantiere del Pardo sin utveckling av modellprogrammet. Den nya modellen har en design som är i framkant i båtvärlden och seglingsegenskaper som anstår en prestandabåt. Skrovformen är en utveckling av 46:an vilken presterat mycket bra på kappsegling. Senast i år har den vunnit ett flertal race i Medelhavet.
Utvändigt får båten alla de kännetecken som en modern båt skall ha. Nedsänkta luckor, nedsänt storskotsskena, gömda linor och nedsänkt rulle för focken.
Grand Soleil är en föregångare gällande konstruktion av skrov och däck och 47:an får sandwich i Airex och infuseringsteknik i lamineringen. Båten har även en ramkonstruktion i kolfiber för att ta upp laster från rigg.
Invändigt har båten Owners Cabin i förskeppet med separat WC med dusch. Salongen blir självfallet väldigt rymlig med en U-soffa som även har en sitplats på motstående sida av bordet, en separat soffa om styrbord och navigationsplats bakom. Det L-formade pentryt är om babord och akterskeppet har två stora hytter. De hytterna delar en wc. Inredningens utförande är i klassiskt maner i toppklass och man kan välja till teak istället för ek som är standard.
Tillvalen är omfattande för båten vilket ger möjlighet att skapa sin egen drömbåt. Det går att välja alla tänkbara bekvämligheter men även optimera den för racing genom att välja Sportversionen med t ex kolfibermast.

Vi visar Grand Soleil 47 efter tidsöverenskommelse i Stockholm.  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Vill du veta mer?
  • Bilder
  • Dokument